The Shining Star
Alhamdulillah
Tuesday, December 25, 2012, [0] Alien

Assalamualaikum.Hai *lambai tangan Sihat?Zaty pun sihat.Oukay nak tulis tanak panjang panjang lebar lebar macamm kain sari panjang tu.Oukayy Innoncent.Finally,Sampai jugakk zaty kat KL.Oukay heran sebab asal bukan Hari selasa malam?Jangann laa heran sampai nak kedut mukaa gituuu,Takk omeyy aa.Oukayy zaty bertolak hari ahad 3.30Ptg.Nakk cakap,macam macam dugaan before berlepas.Huh' Sebab apaa zaty turun KL awal sebab ayah zaty busy hari isnin,selasa,rabu.Tadakk kat rumahh so kenaa awal.Memang perasaan dikala tu macam sebak jugakklaa.Takk nanges!Yahhh!Packing lambat lambat tahh apaa.Sempat pergi dua kenduri pulakk pth tu.Kelam kelibut la jadinyaaa.Disebabkan kesalahan atas diri sendiri,dah sampai kat PB Tertinggal satu seluar panjang yg selesa utk dipakai dengan Charger Hp touch 3310 ku.Oukayy takpaa.Dahh sampai kat Bus station,mengadu kat Adek kembar,Haziq and Naim.Time tu dorang ja ada.Yg lain tak ikut.Beli laa pulakk topup 10 ringgit.Sebab dahh jauhkann jalann senang nak contact or ever,Beli then topup.Masukk,Yeyyyy!Tetiba tergerak hati nak check baki *100#.Oukayy RM1.37.Makin bahagia time tu,semakin bertambah sayangg zaty kat Maxis la oi.Biasalahh ktorang scandal,Dia jalahh yg always sent text kat zaty kann.Haaa dah banyakk ni kena tolakk duit sebab apa?TERLUPA tutup wifi device kat Hp.Sawannn laaa.Oukayy buat muka biasa and Ghedaa.

Before keluar rumah,salam semua.Makk!Oukay mak tadapat nak follow zaty sampai kat station Bus.Time salamm,aku kata'Asal laa mak,Along macamm tadak perasaan ni.Dah depan pintu rumah ni" Makk diammm.Kat luar rumahh,makk lambai lambai tangan,Time tu tahuu mak sebak.Mak tahann. Lambai tangan membawa hati yg lara then cakap 'DON'T CRY CRY,Makk' Just tu.But time tu.memang rasa nak nanges but sebab ramai org yg memenuhi kereta akuu kenaa kuat laa untuk tahann malu dan nanges dikhayalak ramai kann.Haaa.HIPOKRIT aku sebenarnyaa -.-

Dah naik bas then stay sorang,Kak nawar dengan Kak ain kat depan.But lebih best stay sorang,Boleh layan feeling kaa apaa jadahkann.Dari luar tingkap,aku tgk muka ayah dengan haziq,Naim.Lainn sangat,Ayahh pesan time salam dgn dia just 'Elok elok Along'.Oukayyy along bolehh INDEPENDENT.Haaa if Allah willing.Alahh sokayy laa Along bolehh care diri sendiri,Along pernahh laa stay hostel kan.But taklaa sejauh ni nak merantau semuaaa.Without mak ayahh and adek adek.Bulan 2 along balik and Along kat sini takk pernahh lupaaa hampa kat sanaa.Doakann Alonggg.Alongg bukanlahh kat Oversea yang bertahun tahun tu.Hahahaha.

Dalamm bas rasa nak teriak but tahann ja.Dengar pulakk lagu sedihh asyik asyik tukar lagu yang ganas sikit.Hahahaha.Dengar Yassin lagi nak melelehh jaa air mataa ni.Teringat Yassin dgn Buku doa dan zikir yang mak suruhh bawakk.Terngiang ngiang lagi pesan mak.'JANGAN LUPA SOLAT,ALONG'.Certa dekat sepupu dalamm kiriman sms nyaa,Hahaha Skema ayat. Kata salute kat aku sebab bolehh go on bendaa ni Yahhh.Ini pengalaman.Baruu permulaan.

#DALAM SEHARI NAIK BAS,TEKSI,KTM.Dalam satu malam.Tanpa mak ayah and adek adek.Pengalaman yg memang Adventure gilaa.Lari lari dengan Beg berat kiri kanan.

#Mak Ayah Adek adekk,Along oukayy kat sini.Doakan along. *Lapairmata

#Thanks Kak Nawar sebab support Laptop dengan Broadband.Tadaklaaa Bosan sangat.Hihi



Pwincess
Bonjour fellas


Don't have crush.I know who I am.Don't judge me Behind my "hmm" there are lots of things I wanna say to you. Gangster and No feeling to love right now.Waiting my Imam
ABOUT ENTRY

izzatysulaiman_
Taggie Board
no harsh word flease

credits
big thanks

Edited by : Najmi Supian
Basecode : Iyra Monster
Another code : Kak Nazihah | Nauna Lettha





Taylor Swifearless - Taylor Swift