The Shining Star
Lifeless
Sunday, December 9, 2012, [0] Alien

Tadak a Lifeless sangat sebagai mana yang dinyatakan tadi.Sebagai manaa before that kata Plan semuaa activities after Spm just tak berjalan seperti normal.Lols.*Biasa Have work to do.Yahh Kerja selain kerjaa tolong Mak kat dapur dan sapu sampahh malahh Mengemas rumahh yang everyday sepahh sebab ramai penghuni kat rumah.School Holidays kan,MEMANG laa ramainyaa.Actually,Rinduu nak kerapp Buat post macamm org lain but i already easy to Bored.Hahaha.Dulu time start buat Blog,Kemainn Touch up bagai.Kalauu boleh sehari 10 Entry.Eh? *Tipu. And i know,Next year tadak a kehidupan nak senang lenang cegini kan Lepas Spmm ni memang bosan dan sesuai utk Waste many Times that i have.Lulz.Next year start to New life,New Book.Tadakk times nak main main,Kena serious.*Macam ayat Last year . -.- Couple? Lagilaaa,Tayahh cakapp.Yang single sekarang pun tabole nak care diri sendiri,Nak jaga Jiwa,hati bahkann feeling lelaki yang anggap SPECIAL tu punn belom tentu lagi dapat catch up k.Tayahh!



Fatin 'Kau ni Kak macam Lifeless sangatla' Hahaha.Serious Gelakk ja time baca text dia yang lepas.Dia pun nak buad perubahan untuk tahunn baru yang bakal datang ni kan.Semuaa orang dgn harapan yang baru.Takk tahuu laa yang tak kisahh pasal dunia mahupun tak think langsong pasal Future kan.So Good luck alls for Next year. *Awalnyaa wish Baru 9/12 .Oukayy See for next entry,I knoe no one to waste their GOLD times to read all.INNONCENT!Haaa? Kbyeee Assalamualaikum.Nite :)

Take some Note: Islam itu oksigen, dan Allah itu di mana-mana'



Pwincess
Bonjour fellas


Don't have crush.I know who I am.Don't judge me Behind my "hmm" there are lots of things I wanna say to you. Gangster and No feeling to love right now.Waiting my Imam
ABOUT ENTRY

izzatysulaiman_
Taggie Board
no harsh word flease

credits
big thanks

Edited by : Najmi Supian
Basecode : Iyra Monster
Another code : Kak Nazihah | Nauna Lettha





Taylor Swifearless - Taylor Swift